Gelegen tegenover het Spoorwegmuseum

Gelegen tegenover het Spoorwegmuseum

OVER ONS
Dagelijks voeren wij met veel passie uiteenlopende restauratie- en renovatiewerkzaamheden uit aan monumenten, woonhuizen, musea, scholen en bedrijfspanden, maar wij zijn meer dan een uitvoerende partij alleen.

Door ons in een vroeg stadium bij uw wensen te betrekken kunnen wij voor een waardevolle gesprekspartner zijn en adviseren over ontwerp en materialisatie. Boon en Teeuwen is in 1984 opgericht en al sinds de oprichting vormen restauratie, renovatie en onderhoud de stabiele basis van ons bedrijf. Sinds 2009 zet Taco Boon, de zoon van de medeoprichter, het bedrijf voort. De vertrouwde naam is gebleven.

UTRECHTS AANNEMERSBEDRIJF
Wij zijn gevestigd in het hart van het hart van Utrecht, tegenover de hoofdingang van het bekende spoorwegmuseum hebben wij zowel kantoor als werkplaats, dichtbij onze klanten. Ons werkgebied is de stad Utrecht met de daar omliggende gemeenten.

BOUWGARANT
Bij een BouwGarant aannemer staat kwaliteit voorop. Wij gaan voor het beste eindresultaat. U bent er zeker van dat onze verzekeringen op orde zijn en wij in het bezit zijn van alle benodigde vakdiploma’s.

Op de site van bouwgarant leest u meer over u alle extra zekerheden die de verbouwgarantie u geeft.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!